Vatadolle menestystä Porvoo Openeista!

Vatadolaiset onnistuivat jälleen hyvin, kun viime viikon lauantaina (8.10.)  oteltiin Porvoo Openeissa ottelijoiden paremmuudesta.
Anni Söderlund kamppaili hienosti itselleen kultaa naisten H2-sarjassa. Välierä ottelussa taipui Hausjärven taekwondoin helpohkosti 11-1, ja finaalissa vastaan tullut Malmin Taekwondon edustaja 5-4. Kultamitalli oli Annille tämän kauden toinen.
Ville Reponen otteli itsellensä miesten ranking-sarjasta hopeaa. Finaalissa hän joutui taipumaan nuorelle Forssan Taekwondon edustajalle tylysti 12-0. Villen hopea sijoitus oli tämän kauden toinen, ja sen tuomat pisteet nostivat hänet SM-sarjassa toiselle sijalle, vain pisteen päähän johtavasta ottelijasta. SM-sarjaa on käymättä vielä kaksi osakilpailua, joten tilanne loppukauden osalta on hyvä.
Elsa Hannula kamppaili Porvoossa pronssimitallin arvoisesti B2-naisten sarjassa. Välierissä vastaantullut ottelija sai heti ottelun alussa harmittavasti helpohkot pisteet panssarista, joita Elsa yritti saada kiinni erilaisilla comboilla koko ottelun ajan. Vastustajan tiukka puolustus oli kuitenkin tälläkertaa Elsan hyökkäystä parempaa ja lopussa uhkarohkeasti pisteitä hakiessa vastustaja sai vielä pari pistettä. Ottelu päättyi tilanteeseen 5-2.

Leave a Reply