Park Cupista hopeaa

Viime lauantaina kilpailluissa Park Cupissa Vatadolla oli hyvää menestystä, kun Anni Söderlund (2.kup) nappasi H-naisten sarjasta ja Elsa Hannula (5.kup) B2-sarjasta hopeaa. Molempien sarjat olivat erittäin tiukat, mutta finaalit kääntyivät kuitenkin vastustajan hyväksi. Anni sai vastaansa finaalissa Turun Budokwai Taekwondon 5.danin harrastajan, jolla on kokemusta lajista enemmän kuin Annilla on ikää. Tällaiset tasoerot ovat kovin ikäviä harrastepuolen sarjoissa, mutta Anni taisteli hyvin loppuun asti. Ottelu päättyi toisen erän loppupuolella turkulaiselle piste-eroon.
Elsan kilpailut finaalissa sen sijaan oli tiukkaa vääntämistä heti ensi sekunneista lähtien. Pisteitä tuli ottelussa niukasti, mutta kuitenkin tasaisesti molemmille. Lopussa vastustaja pääsi pisteen edelle, jolloin Elsan piti hiukan uhkarohkeastikin hakea pistettä, jolloin vastustaja sai helpottavan toisen pisteen, ja ottelu päättyikin 2 pisteen erolla vastustajalle.
Kilpailukausi saatiin tämän turnauksen johdosta päätökseen, ja nyt onkin edessä ansaittu noin 3kk kilpailutauko. Maaliskuussa on edessä perinteinen kilpailukauden avaus Loviisassa, jonne hyökätään taas tutusti kullan kiilto silmissä.

Leave a Reply