Reponen SM-liigan voittoon!

Vatado Vantaan Ville Reponen (1.kup) on voittanut viime lauantaina Paraisille päättyneen SM-liigakauden. Ville kilpaili miesten alle 74kg sarjassa, joka oli tasainen heti ensimmäisestä turnauksesta lähtien. Turnausmuotoisessa SM-liigassa oli 5 osakilpailua, joissa Villen tasaisuus nosti hänet Liigan kärkeen viimeisessä ottelussa.
Ennen viimeistä osakilpailua Ville oli pisteissä toisena, heti Toijalan Taekwondon Jere Jaakolan perässä. Myös SM-liigan kolmannella ja neljännellä sijalla kilpailleet Hipkon Tommi Petjoi ja Vihti-Nummelan Taekwondon Jukka Tuominen olivat vain parin pisteen päässä. Tilanne kauden päättävässä turnauksessa olikin tiukka.
Finaalissa Ville sai vastaansa Jukka Tuomisen, joten ottelussa oli varsin paljon panosta; voittamalla finaalin saisi hän kultaa tai häviämällä hän olisi ollut lopputuloksissa hopealla. Villen voitettua finaalit, varmisti hän oman painoluokkansa voiton ja SM-tittelin itselleen. Tuominen jäi lopputuloksissa hopealle, Jaakolan ollessa kolmas.
Villen terveiset:
“Kausi on ollut hieno, paljon hienompi kuin olisin viime talvena pystynyt edes kuvittelemaan. Olen kiertänyt muutamat SM-kilpailut tätä kautta ennen, mutta nyt heti ensimmäisellä täydellä Liigakaudella voitto on paljon enemmän kuin mihin uskalsin edes tähdätä. Mikään yksittäinen kilpailu ei nouse ylitse muiden, vaan tämän mestaruuden toi koko kauden jatkunut tasaisuus. Ensimmäisen ja toisen osakilpailun pronssimitalit, kolmannen osakilpailun viides sija ja liigafinaalin voitto antoivat tarvittavat pisteet voittoon. Neljäs osakilpailu jäi minulta valitettavasti väliin, mutta täytyy kuitenkin olla tyytyväinen kauteen, että olen voinut harrastaa ja valmistautua kilpailuihin aina terveenä. Monella kilpakumppanillani oli terveysongelmia jossakin vaiheessa kautta, jolloin sain tarvittavia pisteitä jotka riittivät lopulta Liigamestaruuteen asti. Haluankin kiittää kaikkia kilpakumppaneitani kuluneesta kaudesta! Haluan kiittää myös kaikkia treenikavereita hyvästä sparrista, sekä Annia ja Elsaa kisaseurasta. Myös coutsille, Jani Dillströmille, iso hatunnosto kaikesta työstä Vatadon eteen. Iso kiitos myös perheelle ja kavereille tsempistä, niitä on tullut niin kotopuolesta Puumalasta, kuin nykyisestä kotikunnastani Vantaalta. Kaikki viestit ovat lämmittäneet mieltä paljon, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti seuraavaa kautta. Ensi vuoden tammikuussa olisi edessä Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Ruotsin Trelleborgissa, mutta on kuitenkin vielä aikaista sanoa olenko siellä mukana.”

 

Vatado onnittelee puheenjohtajaansa, Onnea Ville!

Ville_SM_2016

Leave a Reply