Uusi harjoittelukausi käyntiin!

Vatado starttasi kevät-kauden eilen, maanantaina 8.1.2018, 15 innokkaan harrastajan voimin. Harjoitukset olivat suunniteltu ajatuksella “vähän kaikkea”, eli kävimme lävitse Taekwondolle tyypillisiä juttuja, ja muistuteltiin mieliin mitä kaikkea tämä laji pitääkään sisällään.
Tulevana kautena harjoituksia on taas tutusti maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Maanantait on edelleen pyhitetty vyökoetekniikoille, keskiviikot ottelutekniikoille, ja perjantaisin on itsepuolustusta.
Seuraava peruskurssimme starttaa tulevana maanantaina 15.1. klo:19.00, jolloin käydään lävitse lajille tyypillisiä juttuja ja asioita. Tutustutaan lajiin. Ensimmäisen viikon keskiviikkona (17.1.) poikkeuksellisesti myös peruskurssilaisilla on harjoitukset, joten silloin ei perinteisiä otteluharjoituksia järjestetä.
Lisätietoja aikataulutuksesta, harjoittelusta ja seurasta ylipäänsä saa ohjaajiltamme.
Tehdään yhdessä vuodesta 2018 Taekwondon vuosi!!

kevataloitus2018

Leave a Reply