Kevään harjoittelukausi

Kevään harjoittelukausi etenee seuraavasti;
Vatado ei pidä hiihtolomataukoa tulevien viikkojen aikana, vaan treenaamme normaalisti maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Kevään viimeiset harjoitukset Vantaankosken koululla on keskiviikkona 23.5., jonka jälkeen pyrimme jatkamaan kevätkautta vielä toisessa paikassa. Tästä tulee kuitenkin informaatiota vielä lähempänä kevään päätöstä, missä ja milloin jatkotreenit järjestetään.
Kevään poikkeukselliset treeniajat ovat pitkänäperjantaina (PE 30.3.), 2.pääsiäispäivänä (MA 2.4.) ja vappuna (MA 30.4.), jolloin harjoituksia ei järjestetä.
Alempien vöiden vyökokeet järjestetään peruskurssin päättymisen aikaan toukokuussa, erikseen sovittavana ajankohtana. Päivä tulee olemaan maanantai, ja vyökokeet järjestetään normaalien harjoitusten aikataulun mukaisesti, eli klo:19.00-21.00. Tarkkaa päivää ei ole kuitenkaan vielä sovittu, siitä informoidaan tarkemmin myöhemmin.

Leave a Reply