Kesä 2018

Talvi alkaa taittumaan jo kevään puolelle, ja hallitus on alkanut tekemään töitä tulevan kesän eteen. Kevään viimeiset harjoitukset järjestetään Vantaankosken koululla keskiviikkona 23.5. klo: 19.30–21.00.
Tuon harjoituksen jälkeen tulemme jatkamaan harjoituskautta Rajatorpan kalliosuojassa, osoitteessa Rajatorpantie 27, Vantaa.
Harjoituksia Rajatorpassa järjestetään kolmena maanantaina; 28.5., 4.6. & 11.6. klo: 19.00–20.30 välisenä aikana. Rajatorpassa meille on varattu tatami, joten toivottavaa on, että mahdollisimman moni harrastaja pystyy jatkamaan kautta vielä Vantaankosken jälkeen.
Kyseisen kolmen viikon jälkeen pidämme pienen kesätauon ja siirrymme sen jälkeen ulos. Kesätauon pituus on toistaiseksi vielä määrittelemättömän pituinen, mutta siitä tullaan informoimaan muun muassa seuran Whatsapp-ryhmässä. Seuraa infoja siis sieltä! Ryhmään pääsee mukaan kertomalla asiasta ohjaajille!
Kesäharjoituksissa olemme tyypillisesti potkineet palloa, pelanneet beachvolleytä tai treenanneet Poomsea. Kesäharjoitukset pyritään järjestämään lähellä harrastajia, eli useimmissa tapauksissa Vapaalan alueella, tai sen lähistöllä. Kesäharjoituksissa myös säävaraus, joten niistäkin tiedotteet tulee Whatsappiin.
Kesätreenit ovat vatadolaisille ilmaiset – olethan muistanut maksaa kevään kausimaksun 😉

Leave a Reply