Vatado oli mukana Sim UU -leirillä

Myös Vatadolta oli edustus paikalla Mestari Ko Tae-Jeongin, 9.Dan, ohjaamalla leirillä viime viikonloppuna. Leiri pidettiin Taekwondo Vihdin järjestämänä Nummelassa kaksi päiväisenä. Apunaan Mestari Ko:lla olivat tanskalainen Benny Faarvang, 7.Dan, sekä Marcos Kuusjärvi, 6.Dan.
Leirille osallistui harrastajia peräti 22 eri seurasta yhteensä 180 henkilön verran. Viikonlopun ohjelma oli hyvin laadittu ja yhteishenki harrastajien välillä oli erinomainen. Mestari Ko ohjasi harrastajia rauhallisesti, mutta tehokkaasti. Leirin virallista teemaa emme tiedä, mutta se olisi hyvin voinut olla; “tehdään vähemmän – mutta tehokkaammin”. Moni jää varmasti odottamaan hymyissä suin tietoa, millon Mestari Ko saapuu seuraavan kerran jälleen Suomeen. Viime kertaisesta käynnistä kerkesikin jo muutama vuosi vierähtää.

vihti-simuuleiri-2018

vihti-simuuleiri-2018-vatado

Leave a Reply