Ylempien vyöarvojen vyökokeet Espoossa

Vatadon ylemmät värivyöt osallistuvat tänäkin syksynä Espoo Hwarang Teamin järjestämään vyökokeeseen. Vyökoeaikataulu on nyt julkaistu ja koe tullaan järjestämään Espoossa, Kuninkaantien Lukion liikuntasalissa, lauantaina 15.12.2018 klo: 10-15.
Vyökokeisiin rekisteröityminen tapahtuu vyökoepaikalla klo: 9.30 – 10.00 välisenä aikana, jonka jälkeen vyökokeita järjestetään limittäin ja osittain samanaikaisesti eri ikäryhmien ja värivöiden välillä. Kokeet saadaan kokonaisuudessaan päätökseen klo. 15.00 mennessä, nuoremmilla klo: 13.00 mennessä.
Vyökoemaksut suoritetaan paikan päällä, varaathan mukaan pankkikortin tai käteistä maksua varten. Alaikäisillä on hyvä olla aikuinen mukana ilmoittautumisvaiheessa. Ennen vyökokeeseen menoa on kuitenkin saatava lupa vyökokeisiin osallistumisesta. Sellaisen saa Vatadon ohjaajalta. Jos olet epävarma oletko tuota lupaa vielä saanut, niin se kannattaa varmistaa ennen koepaikalle menoa ettei tule pettymyksiä.
Lisätietoja kokeesta Hwarangin kotisivuilta