Vatado aloittaa treenaamisen maanantaina 1.6.2020!

Vatado aloittaa Koronan jälkeiset harjoitukset maanantaina 1.6.2020 Rajatorpan kalliosuojassa. Noudatamme harrastamisessa Valtioneuvoksen kokoontumisohjeistuksia.
Harjoitukset tullaan ensimmäisten viikkojen aikana viemään lävitse perustekniikkaa ym. perusmuodossa harjoitellen, jolloin harrastajien välisiä kontakteja pyritään välttämään. Kyseessä on kamppailulaji, joten kaikkea kontaktia kanssaharrastajien kanssa ei voida välttää. Ohjaajat pyrkivät kuitenkin muodostamaan harjoitusohjelman siten, että tekniikoita ja harjoitteita tehdään pääasiassa itsenäisesti muodossa liikkuen. Mikäli ohjaaja pyytää suorittamaan paritekniikoita harjoitusten aikana, on jokaisella oikeus kieltäytyä ja hoitaa kyseisen harjoitteen aikana vaikkapa omatoimisia venytyksiä salin laidalla.
On myös syytä muistaa terveydentilaan liittyvät seikat. Kenenkään ei tule tulla treeneihin jos tuntee olonsa vähänkään kipeäksi; lihassärky, nuha, kurkkukipu. Jos harrastajan lähipiiristä joku sattuu sairastumaan Koronaan, tulee harrastajan myöskin muistaa karanteenisäännöt ja jättäytyä automaattisesti pois harrastuksen piiristä. Tästä tapauksesta on myös hyvä ilmoittaa jollekin Vatadon hallituksen jäsenelle taikka ohjaajalle.
Mikäli itse sairastuu Koronaan treenauksen aloittamisen jälkeen, tulee tästä välittömästi ilmoittaa jollekin Vatadon hallituksessa istujalle. Ensimmäisenkin Koronatartunnan jälkeen Vatado sulkee harjoitustoimintansa kahdeksi viikoksi, itämisajaksi, kunnes mahdolliset tartunnat saadaan selville. Mukaan palaaminen Koronan jälkeen on omasta terveydentilasta kiinni, ja edellyttää aina negatiivistä testitulosta.
Ohessa vielä tulevat harjoitusaikataulumme kesän osalta. Alkuperäinen listaus on julkistettu jo helmikuussa, mutta se pitää aikataulun puolesta paikkaansa. Ensimmäiset Koronan jälkeiset treenit pidetään maanantaina 1.6.2020. Keskikesällä lajinomaiset harjoitukset ovat tauolla, mutta osallistuminen seuran BeachVolley-peleille maanantaisin Vapaalaan on mahdollista kaikille seuramme jäsenille.
Rajatorpan kalliosuojan harjoitukset järjestetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo: 19.00 – 20.30 välisenä aikana. Kalliosuojaan päästäkseen, tulee syöttää ulko-oveen erikseen saatu ovikoodi. Tuo ovikoodi lähetetään Vatadon Whatsapp-ryhmään treenipäivänä, ennen treenien alkua.

vatado-kesa2020_1

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.