Taekwondon peruskurssi 31.8.2020 alkaen!

Vatado järjestää uuden Taekwondon peruskurssin elokuun lopulla, maanantaista 31.8.2020 lähtien Tuomelan koulun liikuntasalissa. Peruskurssilla opetellaan lajille tyypillisiä tekniikoita, itsepuolustusta, sekä kunnon kohotusta.
Oheisesta linkistä pääset lukemaan tarkemmin kurssistamme, sekä täyttämään ilmoittautumislomakkeen. Lomakkeen täyttö ei sido sinua mihinkään, mutta haluamme nyt Korona-aikana varmistua kaikista treeneistä olleista henkilöistä, jotta mahdollinen tartuntaketju saadaan selvitettyä.
http://www.vatado.org/?page_id=9
Huomioittehan, että Koronan vuoksi treeneihin saa tulla ainostaan täysin terveenä. Ohjaajamme ovat myöskin vallitsevan tilanteen vuoksi muuttaneet harjoitteluohjelmaa siten, että mahdollisia kontakteja vältetään parhaamme mukaan treeneissä. Kun tilanne on Suomessa parempi, palaamme harjoittelussa myös enemmän kamppailulajille tyypillisiin harjoittelumuotoihin.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.