Vatado jättäytyy 3 viikon treenitauolle Koronan vuoksi

Kuten varmasti kaikki onkin jo lukenut lehdistä, niin pääkaupunkiseutu on julistettu koronan leviämisvaiheessa olevaksi alueeksi. Todennäköisesti koko Uusimaa tulee myös olemaan samassa tilanteessa lähipäivien aikana.
Tästä johtuen olemme kuunnelleet yleisiä ohjeistuksia, sekä Vantaan kaupungin ohjeita tulevia treenejä silmällä pitäen. Vantaan kaupunki tulee sulkemaan kaikki hallinnassaan olevat liikuntapaikat ensi maanantaista lähtien kolmeksi viikoksi. Me luonnollisestikin Tuomelan koulun käyttäjinä myös tulemme pitämään tuona aikana treenitaukoa. Meidän tapauksessamme treenitauko tosin pitkittyy huomattavasti, sillä olisimme aloittaneet joululoman vieton joka tapauksessa jo joulukuun puolessa välissä. Nyt tuosta tauosta tulee siis oletettua pidempi.
Koska uudet määräykset astuvat voimaan vasta tulevana maanantaina, niin kävimme tästä Vatadon hallituksen kanssa keskusteluja. Totesimme, että voimme mennä nykyisen ohjeistuksen mukaisesti, eli tänään treenit järjestetään suunnitelman mukaisesti klo 18.30-20.00 välisenä aikana. Tämän jälkeen jäämme joululoman viettoon. Mikäli kuitenkin koronaohjeistukset tässä lähiviikkojen aikana kevenevät, niin järjestämme kinkunsulattelujumpat suunnitellun mukaisesti joulutauon aikana kahtena maanantaina (ma 21.12. & ma 28.12.). Kannattaa siis laittaa kyseiset päivämäärät kalentereihin talteen.
Kaikesta huolimatta ja sen takia toteankin yhteenvetona… Kiitos kaikille tästä syyskaudesta! Onneksi saimme peruskurssille kuluneella viikolla vyökokeen järjestettyä ja kaikki pääsivät siitä  kunnialla lävitse. Muille värivöille tilanne on vähän hankalampi. Joudumme peruuttamaan ensi viikolle suunnitellun vyökokeen, mutta pyrimme järjestämään sen heti kevätkauden alkajaisiksi, tammikuun  lopulla, mikäli vain harjoitukset päästään starttaamaan suunnitellusti tammikuun alussa. Muistakaa siis pitää mieli että kroppa skarppina, sekä harjoitella poomsea myös kotioloissa!

 

Terveyttä kaikille Vatadon hallituksen puolesta toivottaa,
Ville Reponen, puheenjohtaja

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.