Uudet rajoitukset venyttävät kevään aloitusta

Eilisen (27.1.) Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätösten pohjalta Vatado on päättänyt jatkaa kuukaudella aiemmin määritettyä treenitaukoa. Uusimman päätöksen pohjalta seura olisi voinut aloittaa alaikäisten harrastajien osalta treenit jo ensi viikolla, mutta päädyimme kuitenkin olemaan jakamatta harrasteryhmiämme ikäluokittain. Toinen iso tekijä päätöksen takana oli yleisen tilanteen epävarmuus.

Viime päivinä olemme kuulleet koronan uudesta mutaatiosta, jonka on todettu olevan aiempaa tautia voimakkaampi tarttumaan. Vatado on jo aiemmin tehnyt päätöksen, jonka pohjalta koko seuran toiminta keskeytetään toistaiseksi mikäli seuran harrastajien keskuudessa tautia on havaittu. Näiden syiden pohjalta tarkastelemme siis tilannetta uudelleen helmikuun lopulla, koskien loppukevään aikataulua maaliskuusta toukokuun loppuun.

Peruskurssin alkamiseen tämä tulee myös vaikuttamaan jonkun verran. Aiemmin olemme infonneet peruskurssin starttaavan helmikuun alussa, ja kestäen arviolta huhtikuun loppuun, mutta tuohon olemme nyt tehnneet kuukauden siirron. Uusi kurssin aikataulu on maaliskuusta toukokuulle. Mikäli olet kiinnostunut peruskurssistamme, pyydämme täyttämään Peruskurssi-osiosta erikseen löytyvän ilmoittautumislomakkeen, ja etenkin puhelinnumero-osuuden, jotta voimme kurssin alkaessa olla kaikkiin ilmoittautuneisiin yhteydessä. Ilmoittautumislomakkeen täyttö ei ole sitova. Käytämme sitä ainoastaan informointiin peruskurssin aikataulusta.

Mikäli teiltä löytyy ostettuja lahjakortteja kevään peruskurssille, niin ne käyvät sellaisinaan myös maaliskuussa alkavalle kurssille. Mikäli haluatte kuitenkin siirtää aloituksen syksyyn, niin ilmoitattehan siitä erikseen ohjaajillemme. Yhteystiedot löytyvät lahjakortista, taikka täältä nettisivuilta kohdasta Media.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.