Tärkeä tiedote tulevasta peruskurssista ja kevään läpiviennistä!

Vatadon hallitus kokoontui viime viikon lauantaina (27.3.) keskustelemaan kevään kurssista ja kevään läpiviemisestä ylipäänsä. Vielä tuolloin ei ollut tiedossa Suomen hallituksen ja Etelä-Suomen AVI:n sunnuntaista tiedotetta, mutta se ei tilannetta kuitenkaan muuttanut mihinkään.

Vatadon hallitus päätti lauantaisessa kokouksessaan siirtää ensi viikolle suunnitellun peruskurssin aloituksen ensi syksyyn siten, että kurssin aloitus järjestetään Tuomelan koululla 30.8. alkaen. Mikäli jollakin on hankittuna lahjakortteja, niin ne toimivat syksyn kurssille sellaisinaan. Mahdollisiin peruutuksiin liittyen tulee olla yhteydessä suoraan ko. palveluntarjoajaan / lahjakortin myyjään. Vatado ei valitettavasti ostettuja lahjakortteja pysty peruuttamaan, vaan kaikki on hoidettava myyjäliikkeen kanssa suoraan.

Vatado haluaa panostaa harjoitellessa laatuun, jonka vuoksi hallitus päätti siirtää koko kurssin aloituksen elokuulle, sen sijaan, että olisimme tarkastelleet toukokuussa tilannetta vielä uudelleen. Peruskurssin läpivienti reilussa kuukaudessa on turhan nopea tempoinen, eikä aja asiaansa. Haluamme, että harrastaja myöskin sisäistää ne asiat joita viikottaisissa harjoituksissamme käsittelemme.

Värivöiden osalta pyrimme aloittamaan kevään kun se on mahdollista. Seuraavan kuukauden ajan olemme erittäin todennäköisesti kiinni, mutta pyydämme seuraamaan tiedotteitamme salin aukaisuun liittyen. Lähtökohtaisesti olemme siis kevään kiinni, ellei erillisilmoitusta kevään avauksesta tule.

Olemme aiemmin sopineet kevään viimeiseksi harjoitukseksi ennen kesätaukoa, juhannusta edeltävän keskiviikon. Nykyisillä tiedoilla kyseinen keskiviikko tulisi myöskin tuo viimeinen harjoitus olemaan. Syyskausi starttaa värivöiden osalta elokuun toisella viikolla. Tästä kuitenkin tarkemmat infot heinäkuun aikana.

Jottei tilanne kuitenkaan jämähtäisi kokonaan paikalleen, tulemme järjestämään Vatadon Whatsappissa viikoittain pienen harjoitteen, jossa käymme lävitse Taekwondon eri osa-alueita. Harjoitteissa kuitenkin tullaan huomioimaan kotiolosuhteet, joten perintömaljakoita ei tarvitse ennen treenin alkua suojata 🙂

Kevään edetessä ajatuksena on myös järjestää yhteislenkkejä, porrasjuoksuja tms. yhteistä tekemistä ulkotiloihin, mikäli yleinen tilanne sen sallii. Kesäisin on myös ollut tapana käydä pelaamassa puistofutista, beachvolleytä ja myös treenaamassa puistopoomsea, joten niitäkin on kelien lämpeämisen jälkeen taas luvassa.

Pysytään terveenä, ja pidetään toisistamme huolta!

Ystävällisin terveisin,
Vatadon hallitus

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.