Puhiksen kesäterveiset ja syksyn odotusta!

Kesä on jo pyörähtänyt kivasti käyntiin, mutta hallitus on tehnyt harrastajien tietämättä jo kovaa työtä taustalla, jotta ensi syksy saadaan mukavasti käyntiin!

Tämän viikon alussa saimme iloksemme kuulla, että Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on vapauttanut myös rajoituksia aikuisten sisäharrastamiseen liittyen. Tästä saimme myös hetiperään kuittauksen Vantaan kaupungilta.

Vatadon kesätilannetta tämä ei tietystikään muuta hirveästi, sillä emme keskikesällä yleisesti sisätiloissa edes harjoittele, mutta syksyä ajatellen tämä oli iloinen päätös. Toivottavasti yleinen tilanne pysyy Suomessa hyvänä, ja pääsemme syyskauden starttaamaan kuten olemme ajatelleetkin.

Ja eipä tässä vielä kaikki hyvät uutiset olleet. Vantaan kaupunki päätti samassa yhteydessä myös tulevan talvikauden harrastevuorot, ja saimme noista “arvonnoista” myös osamme.

Jatkamme harjoituksia viime vuoden tapaan Tuomelan koululla, Vantaan Hämeenkylässä. Harjoitusaikamme ovat maanantaisin klo: 19.30 – 21.00, keskiviikkoisin 19.15 – 20.45 ja perjantaisin 18.00 – 19.30. Syksyn ensimmäiset harjoitukset järjestetään maanantaina 16.8.2021, ja kausi päättyy kesäkuun ensimmäisellä viikolla 2022. Koska syyskauden aloitus menisi näillä näkymin vasta elokuun puoleen väliin, pyrimme saamaan vielä elokuun alkuun pari treenivuoroa Rajatorpan kalliosuojaan. Näiden onnistumisesta infoamme harrastajia vielä tarkemmin seuran Whatsapp-ryhmässä.

Olemme myös haasteellisen kevään jälkeen saaneet lukittua syksyn peruskurssin ajankohdan paikoilleen. Uusi peruskurssi alkaa maanantaina 30.8.2021 klo: 19.30 alkaen. Kiinnostusta kurssia kohtaan on ollut paljon, ja tällähetkellä näyttää hyvin vahvasti siltä, että saamme kurssin viimeistä paikkaa myöten täyteen. Vielä kuitenkin mukaan mahtuu, eli jos Taekwondo lajina kiinnostaa, niin suosittelen ehdottomasti täyttämään täältä kotisivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen, ja ilmoittautumaan sitä kautta syksyn kurssille. Lomakkeen täyttö ei kuitenkaan sido sinua mihinkään, vaan voit tehdä osallistumispäätöksen itse kurssin aloitushetkellä tuletko vai et.

Tulee myös muistaa, että seurassamme voit vapaasti testata lajia pari viikkoa, jonka jälkeen voit tehdä päätöksen haluatko jatkaa kurssin loppuun saakka vaiko et.

Olen myös kurssiin liittyen saanut paljon kysymyksiä, jossa työvuorot ovat epävarmoja eikä harrastukseen uskalleta välttämättä sitoutua. Tästä ei kuitenkaan kannata olla huolissaan. Kannattaa tulla kokeilemaan, ja keskustelulla ohjaajan kanssa päästään jo pitkälle kuinka paljon poisjääntejä koko kurssin ajalle tulisi, ja sitä kautta päästään varmasti eteenpäin.

Korona on aiheuttanut viimeisen reilun vuoden ajan enemmän ja vähemmän haasteita yhteiskunnalle, mutta vihdoin näyttäisi siltä, että alamme olemaan voiton puolella. Myös me Vatadossa olemme valmiit palaamaan normaaliin harjoitusrytmiin, ja onneksemme se näyttäisi olevankin mahdollista elokuusta lähtien. Uskon kuitenkin, että ns. uusinormaali tulee koskemaan meitä kampailulajiseuroja myös jatkossa. Treenejä suunnitellaan vähän vanhasta poikkeavalla tavalla, sekä käsidesit tulevat varmasti jäämään osaksi treenitraditiotamme – käsien pesut ennen ja jälkeen treenin.

Näihin sanoihin on hyvä päättää. Haluan toivottaa kaikille vatadolaisille mukavaa loppukesää ja toivottaa kaikki tervetulleeksi harrastamaan taas yhdessä rakastamaamme lajia elokuusta lähtien! Haluan myös toivottaa kaikki uudet peruskurssilaiset tervetulleeksi seuraan. Meillä näkyy ja tuntuu yhdessä tekemisen meininki!

Aurinkoisin terveisin,

Ville Reponen, Vatado ry

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.