Peruskurssin ja värivöiden vyökokeet

Vatadon hallitus on päättänyt järjestää peruskurssille ja värivöille vyökokeen keskiviikkona 25.5.2022. Vyökoe järjestetään normaalien harjoitusten paikalla klo: 19.30 – 21.00.

Vyökokeeseen osallistuvan tulee saada hyväksyntä vyökokeeseen osallistumisesta ohjaajilta. Mikäli kutsua ei harrastajalle osoiteta esimerkiksi pienen osallistumismäärän vuoksi, on myös normaalit treenit kyseiseltä keskiviikolta peruttu.

Tulethan paikalle ajoissa. Myöhässä tulevia ei lasketa mukaan kokeeseen. Otathan mukaasi myös iloisen mielen ja muistat Kihapin tärkeyden tekniikoita tehdessäsi. Poomsaet kannattaa myös harjoitella ennakkoon, ennen kokeeseen tuloa.

Lisätietoja kokeesta antavat ohjaajat harjoituksissa. Tulevat treenit (3kpl) ennen vyökoetta järjestetään normaalisti ja niiden pääpaino on vyökokeeseen valmistautuminen ja vyökokeessa osattavat asiat.

Tervetuloa!

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.