Peruskurssi

Järjestämme taekwondon peruskurssin 1- 2 kertaa vuodessa.

Seuraava kurssi alkaa 14.1.2019!

Vatado Vantaa järjestää seuraavan Taekwondon peruskurssin maanantaista 14.1.2019 klo:19.00 alkaen. Käymme kurssilla lävitse lajille tyypillisiä tekniikoita, itsepuolustusta, oikeaoppisia kaatumisia, sekä kurssin lopussa myös ottelu- & potkutekniikoita. Lajille tyypillistä ovatkin juuri potkuvoittoiset tekniikat, joilla pyritään pitämään vastustaja kauempana. Pääpaino kurssilla on kuitenkin itsepuolustustaidon, sekä kunnon kohottaminen.

Peruskurssimme järjestetään Vantaankosken koulun, Kielitalon liikuntasalissa (Isontammentie 17, Vantaa). Peruskurssilla on harjoitukset aluksi kaksi kertaa viikossa maanantaisin klo:19.00 – 20.30 & perjantaisin klo:18.30 – 20.30, mutta myöhemmin, noin 2kk harjoittelun jälkeen, on mahdollista tulla mukaan myös otteluharjoituksiin, jotka järjestetään keskiviikkoisin klo:19.30 alkaen. Poikkeuksena kuitenkin kurssiviikon ensimmäinen keskiviikko, jolloin myös kurssilaisilla on harjoitukset klo:19.30 – 21.00

Peruskurssin kesto on noin 3kk, jonka jälkeen suoritetaan ensimmäinen keltaisen vyön (8.kup) vyökoe. Vyökokeen jälkeen kaikki peruskurssilaiset saavat samaan hintaan harjoitella kevätkauden loppuun (31.5.) asti. Harjoittelukertoja kertyykin keväälle yli 50!

Ensimmäisiin harjoituksiin kannattaa ottaa mukaan harjoittelupuvuksi verkkarit/shortsit + t-paita. Lisäksi olisi hyvä ottaa mukaan juomapullo. Taekwondon harjoittelupuku, Dobok, on mahdollista tilata seuran kautta n.2-3 vkoa harjoittelun alkamisen jälkeen.

Taekwondo on mukava laji harrastaa ja kokeilla omia rajojaan. Mikäli et pääse mukaan ensimmäisille harjoituksiin, ei hätää! Mukaan pääsee jatkuvasti, sillä lajia harrastetaan jokaisen omien kykyjen mukaan.

Täytäthän oheisen ilmoittautumislomakkeen ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa:

Peruskurssin ilmoittautumislomake

Tervetuloa!

—————

Harjoittelemme pääasiassa perinteistä taekwondoa, joka sisältää tehokkaita potku- ja lyöntitekniikoita, erilaisia torjuntoja sekä liikesarjoja.

Tärkeimpänä osa-alueena peruskurssilla on kuitenkin itsepuolustustaidon sekä kunnon kohottaminen.

Kurssin kesto Noin 3 kk
Kurssin hinta 80 €
Vyökoe ja passi 40 € (kurssin lopussa)
Pankkiyhteys Nordea FI51 2287 1800 0191 41 (Saajaksi Vatado ry)

Kurssi on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotta täyttäneille, sukupuoleen taikka taustaan katsomatta. Myöskään aiemmalla liikuntataustalla ei ole merkitystä, sillä jokainen harrastaja etenee lajissa omien taitojensa ja kuntonsa mukaan.

Ajo-ohjeet:

Treenisalillemme tulo on helppoa, katso vinkit seuraavan linkin alta: Ajo-ohjeet

Leave a Reply