Peruskurssi

*** Syksyn 2020 peruskurssin aikataulu tarkentuu heinäkuun 2020 aikana ***

 

Järjestämme taekwondon peruskurssin 1- 2 kertaa vuodessa.

Seuraava kurssi alkaa 13.1.2020!

Vatado Vantaa järjestää seuraavan Taekwondon peruskurssin maanantaista 13.1.2020 klo: 18.00 alkaen. Käymme kurssilla lävitse lajille tyypillisiä tekniikoita, itsepuolustusta, oikeaoppisia kaatumisia, sekä kurssin lopussa myös ottelu- & potkutekniikoita. Lajille tyypillistä ovatkin juuri potkuvoittoiset tekniikat, joilla pyritään pitämään vastustaja kauempana. Pääpaino kurssilla on kuitenkin itsepuolustustaidon, sekä kunnon kohottaminen.

Peruskurssi tullaan järjestämään maanantaisin klo: 18.00-19.30 Ammattiopisto Varian liikuntasalissa Aviapoliksessa, ja keskiviikkoisin klo: 19.30-21.00 Rajatorpan koulun liikuntasalissa Vihdintien laidalla.

Peruskurssin kesto on noin 3kk, jonka jälkeen suoritetaan ensimmäinen keltaisen vyön (8.kup) vyökoe. Vyökokeen jälkeen kaikki peruskurssilaiset saavat samaan hintaan harjoitella kevätkauden loppuun (31.5.) asti. Harjoittelukertoja kertyykin keväälle yli 40!

Ensimmäisiin harjoituksiin kannattaa ottaa mukaan harjoittelupuvuksi verkkarit/shortsit + t-paita. Lisäksi olisi hyvä ottaa mukaan juomapullo. Taekwondon harjoittelupuku, Dobok,  suositellaan hankkimaan kamppailuvälineliikkeestä kun on ensimmäisien viikkojen jälkeen päättänyt jatkaa lajin harrastamista. Seuran ohjaajat opastavat oikean tyyppisen puvun valinnassa. Nyrkkisääntönä on kuitenkin, että puku kannattaa ottaa ~10cm pidemmäksi kuin mitä itse on, esim. 172cm pituinen käyttää yleensä 180cm pukua, jotta hihoissa ja housun lahkeissa riittää pituus. Dobokin hinta riippuu käytetystä kankaasta ja leikkauksista, mutta se on noin 35e luokkaa, juniorikoot halvemmalla.

Taekwondo on mukava laji harrastaa ja kokeilla omia rajojaan.

Täytäthän oheisen ilmoittautumislomakkeen ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa:

Peruskurssin ilmoittautumislomake

 

Huomioithan, että kurssimme on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotta täyttäneille (s.2008), sukupuoleen taikka taustaan katsomatta. Myöskään aiemmalla liikuntataustalla ei ole merkitystä, sillä jokainen harrastaja etenee lajissa omien taitojensa ja kuntonsa mukaan. Mikäli et pääse mukaan ensimmäisille harjoituksiin, ei hätää! Taekwondo on laji, jossa vastus olet sinä itse – joten lajiin tulo onnistuu myös kesken harjoittelukauden.

 

 

Tervetuloa!

—————

 

Kurssin kesto Noin 3 kk
Kurssin hinta 80 €
Vyökoe ja passi 40 € (kurssin lopussa)
Pankkiyhteys Nordea FI51 2287 1800 0191 41 (Saajaksi Vatado ry)

 

Leave a Reply