Loppuvuoden aikataulu

Peruskurssin & alempien vyöarvojen vyökoe järjestetään maanantaina 27.11.2023 klo: 19.15 – 21.00 välisenä aikana. Vyökokeeseen ovat oikeutettu kaikki aktiiviset peruskurssilaiset, sekä valitut värivyöt. Mikäli et ole varma oletko saanut kutsun kokeeseen, olethan yhteydessä tästä erikseen ohjaajiin tai seuran hallituksen jäseniin. Muiden osalta kyseisen maanantain harjoitukset ovat peruttu. Vyökoetta ei ole mahdollista vanhempien toimesta tulla katsomaan, jottei itse vyökoe turhaan häiriinny. Vyökokeen palkitsemistilaisuutta (klo: 20.45 – 21.00 välisenä aikana) sen sijaan on mahdollista tulla katsomaan. Tällöin uudet vyöarvot on myös mahdollista kuvata.

Vyökokeen jälkeisenä keskiviikkona (29.11.2023) järjestetään Vatado ry:n sääntömääräinen syyskokous. Kokouskutsu on esitetty harrastajille treenien yhteydessä, ja ohjelma tullaan julkistamaan tulevan viikon aikana myös nettisivuillamme. Normaalit harjoitukset kyseiseltä keskiviikolta on peruttu.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. Vatadolla ei ole harjoituksia. Itsenäisyyspäiväviikon muut harjoitukset (ma 4.12. ja pe 8.12.) järjestetään kuitenkin normaalisti.

Vatadon pikkujoulut järjestetään keskiviikon 20.12. harjoitusten yhteydessä Rajatorpan koulun liikuntasalissa. Treenit eivät pikkujouluissa ole tyypilliset Taekwondotreenit, vaan mukana on enemmän pallopelejä jne. Pukeutuminen pikkujouluihin on kuitenkin normaaliin tapaan dobok.

Pikkujoulujen jälkeen Vatado jättäytyy joulutauolle. Kevätkausi starttaa vasta loppiaisen jälkeen maanantaina 8.1.2024 klo: 19.15 alkaen.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.