Loppukevään treenit ja kesätauko

Tulevana perjantaina 17.5.2019 klo 18.30-20.00 järjestetään kevään ja mahdollisesti koko Vatado ry:n historian viimeiset harjoitukset Vantaankoskella! Pitkäaikainen harjoittelupaikkamme Vantaankosken koulu on saanut Vantaan kaupungilta purkutuomion, ja harjoittelumme tulee siirtymään toisaalle Länsi-Vantaan alueelle kesätauon jälkeen. Tulemme informoimaan syksyn tulevista treeneistä, sekä tulevasta kotisalistamme myöhemmin kesäkuun loppupuolella.
Viimeisissä Vantaankosken treeneissä on luvassa yhdessäoloa ja höntsäilyä. Alustavasti on puhuttu futiksen ja koriksen pelaamisesta, mutta harrastajat päättäköön mitä tuona iltana todellisuudessa sitten tehdään. Harjoitteluasuna pidetään kuitenkin dobok. Tervetuloa mukaan!
Perjantain treenien jälkeen meillä tulee olemaan vielä viitenä maanantaina harjoitukset Rajatorpan kalliosuojassa, Kaikki ovat tervetulleita myös kyseisiin harjoituksiin. Rajatorpassa on tatamit käytössä, joten luvassa on jotain spesiaalia! Rajatorpan kalliosuojaan on olemassa erillinen ovikoodi, joka pitää syöttää ulko-oveen. Tuo koodi tullaan ilmoittamaan ennen treenien alkua Whatsapp-ryhmässä – seuratkaa siis ilmoittelua siellä!
Rajiksen vuorot ovat siis:
Maanantai 20.5. klo: 19.00 – 20.30
Maanantai 27.5. klo: 19.00 – 20.30
Maanantai 3.6. klo: 19.00 – 20.30
Maanantai 10.6. klo: 19.00 – 20.30
Maanantai 17.6. klo: 19.00 – 20.30

 

Maanantain 17.6. treenien jälkeen Vatado vetäytyy kesätauolle. Informointi syyskauden avauksesta, ja treenauspaikasta julkistetaan juhannuksen jälkeen vatado.orgissa, facebook-sivuilla, sekä harrastajien omassa Whatsapp-ryhmässä. Kesätauko tulee olemaan noin 1,5kk mittainen. Tuona aikana on kuitenkin tyypillisesti pidetty satunnaisia beachvolley, puistopoomse ja puistofutis pelejä – näistäkin tarkemmat, päiväkohtaiset, huutelut tapahtuvat Whatsapp-ryhmän kautta.