Järjestämme taekwondon peruskurssin 1- 2 kertaa vuodessa.

Seuraava kurssi alkaa maaliskuussa 2022!

Vatado Vantaa järjestää seuraavan Taekwondon peruskurssin maanantaista 7.3.2022 klo: 19.30 alkaen. Käymme kurssilla lävitse lajille tyypillisiä tekniikoita, itsepuolustusta, oikeaoppisia kaatumisia, sekä kurssin lopussa myös ottelu- & potkutekniikoita. Lajille tyypillistä ovatkin juuri potkuvoittoiset tekniikat, joilla pyritään pitämään vastustaja kauempana. Pääpaino kurssilla on kuitenkin itsepuolustustaidon, sekä kunnon kohottaminen.

Peruskurssi tullaan järjestämään maanantaisin klo: 19.30 – 21.00 ja keskiviikkoisin klo: 19.30 – 21.00 välisenä aikana Vantaan Hämeenkylässä sijaitsevassa Tuomelan koulussa. Koulun liikuntasali löytyy koulurakennuksen viereisessä lisärakennuksessa, josta myös löytyvät pukuhuoneet suihkuineen.

Peruskurssin kesto on noin 3kk, jonka jälkeen suoritetaan ensimmäinen keltaisen vyön (8.kup) vyökoe. Vyökokeen jälkeen kaikki peruskurssilaiset saavat samaan hintaan harjoitella kevätkauden loppuun asti.

Ensimmäisiin harjoituksiin kannattaa ottaa mukaan harjoittelupuvuksi verkkarit/shortsit + t-paita. Lisäksi olisi hyvä ottaa mukaan juomapullo. Taekwondon harjoittelupuku, Dobok,  suositellaan hankkimaan kamppailuvälineliikkeestä kun on ensimmäisien viikkojen jälkeen päättänyt jatkaa lajin harrastamista. Seuran ohjaajat opastavat oikean tyyppisen puvun valinnassa. Nyrkkisääntönä on kuitenkin, että puku kannattaa ottaa ~10cm pidemmäksi kuin mitä itse on, esim. 172cm pituinen käyttää yleensä 180cm pukua, jotta hihoissa ja housun lahkeissa riittää pituus. Dobokin hinta riippuu käytetystä kankaasta ja leikkauksista, mutta se on noin 35e luokkaa, juniorikoot halvemmalla.

Taekwondo on mukava laji harrastaa ja kokeilla omia rajojaan.

Täytäthän oheisen ilmoittautumislomakkeen ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa.

Peruskurssin ilmoittautumislomake

Huomioithan, että kurssimme on tarkoitettu aikuisille ja yli 11-vuotta täyttäneille (s.2010). Aiemmalla liikuntataustalla ei ole merkitystä, sillä jokainen harrastaja etenee lajissa omien taitojensa ja kuntonsa mukaan. Mikäli et pääse mukaan ensimmäisille harjoituksiin, ei hätää! Taekwondo on laji, jossa vastus olet sinä itse – joten lajiin tulo onnistuu myös kesken harjoittelukauden.

Huomio!

Kevään kurssia on siirretty alkuperäiseltä aikataulultaan tammikuulta. Tammikuulle ostetut lahjakortit käyvät maaliskuun kurssille sellaisinaan. Muistathan kuitenkin käydä tekemässä ennakkoilmoittautumisen ylläolevan linkin kautta.

Saapumisohjeet

Treenisalin tiedot löydät täältä

 

Tervetuloa!

——————————-

Kurssin kestoNoin 3 kk
Kurssin hinta80 €
Vyökoe & passi 40 € (kurssin lopussa)
PankkiyhteysNordea FI51 2287 1800 0191 41 (Saajaksi Vatado ry)