Peruskurssi

Järjestämme taekwondon peruskurssin 1- 2 kertaa vuodessa.

Seuraava kurssi alkaa 30.8.2021!

Vatado Vantaa järjestää seuraavan Taekwondon peruskurssin maanantaista 30.8.2021 klo: 19.30 alkaen. Käymme kurssilla lävitse lajille tyypillisiä tekniikoita, itsepuolustusta, oikeaoppisia kaatumisia, sekä kurssin lopussa myös ottelu- & potkutekniikoita. Lajille tyypillistä ovatkin juuri potkuvoittoiset tekniikat, joilla pyritään pitämään vastustaja kauempana. Pääpaino kurssilla on kuitenkin itsepuolustustaidon, sekä kunnon kohottaminen.

Peruskurssi tullaan järjestämään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo: 19.30 – 21.00 Vantaan Hämeenkylässä sijaitsevassa Tuomelan koulussa. Koulun liikuntasali löytyy koulurakennuksen viereisessä lisärakennuksessa, josta myös löytyvät pukuhuoneet suihkuineen.

Peruskurssin kesto on noin 3kk, jonka jälkeen suoritetaan ensimmäinen keltaisen vyön (8.kup) vyökoe. Vyökokeen jälkeen kaikki peruskurssilaiset saavat samaan hintaan harjoitella syyskauden loppuun asti.

Ensimmäisiin harjoituksiin kannattaa ottaa mukaan harjoittelupuvuksi verkkarit/shortsit + t-paita. Lisäksi olisi hyvä ottaa mukaan juomapullo. Taekwondon harjoittelupuku, Dobok,  suositellaan hankkimaan kamppailuvälineliikkeestä kun on ensimmäisien viikkojen jälkeen päättänyt jatkaa lajin harrastamista. Seuran ohjaajat opastavat oikean tyyppisen puvun valinnassa. Nyrkkisääntönä on kuitenkin, että puku kannattaa ottaa ~10cm pidemmäksi kuin mitä itse on, esim. 172cm pituinen käyttää yleensä 180cm pukua, jotta hihoissa ja housun lahkeissa riittää pituus. Dobokin hinta riippuu käytetystä kankaasta ja leikkauksista, mutta se on noin 35e luokkaa, juniorikoot halvemmalla.

Taekwondo on mukava laji harrastaa ja kokeilla omia rajojaan.

Täytäthän oheisen ilmoittautumislomakkeen ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa.

Peruskurssin ilmoittautumislomake

Huomioithan, että kurssimme on tarkoitettu aikuisille ja yli 11-vuotta täyttäneille (s.2010), sukupuoleen taikka taustaan katsomatta. Myöskään aiemmalla liikuntataustalla ei ole merkitystä, sillä jokainen harrastaja etenee lajissa omien taitojensa ja kuntonsa mukaan. Mikäli et pääse mukaan ensimmäisille harjoituksiin, ei hätää! Taekwondo on laji, jossa vastus olet sinä itse – joten lajiin tulo onnistuu myös kesken harjoittelukauden.

 

 

HUOM!

Kevään kurssi on jouduttu siirtämään syksylle pitkittyneen Korona-tilanteen vuoksi. Vatadon hallitus päätti lauantain 27.3. kokouksessaan siirtää kevään peruskurssin syksylle, sillä liikuntapaikkojen rajoitusten purkamisesta ei ole toistaiseksi varmaa tietoa. Vatado myös haluaa tarjota laadukasta treeniä koko peruskurssin ajan, joten peruskurssin typistäminen esim. 1-1.5kk pituiseksi jaksoksi ei ole mielestämme järkevää. Toivomme, että ymmärrätte tilanteen.

Mikäli teillä on lahjakortteja hankittuna kevään peruskurssille kolmannen osapuolen kautta, niin pyydämme olemaan heihin suoraan yhteydessä mikäli syksyn aikataulu ei teille sovi. Kevään lahjakortit toimivat kuitenkin sillaisinaan myös syksyn kurssilla, joten erillisilmoittautumista tai muutoksia ei tämän vuoksi tarvitse tehdä. Pyydämme kuitenkin täyttämään oheisen ilmoittautumislomakkeen, jotta voimme olla teihin yhteydessä elokuun alussa peruskurssin aloitukseen liittyen.

 

Saapumisohjeet

Treenisalin tiedot löydät täältä

 

Tervetuloa!

—————

 

Kurssin kesto Noin 3 kk
Kurssin hinta 80 €
Vyökoe ja passi 40 € (kurssin lopussa)
Pankkiyhteys Nordea FI51 2287 1800 0191 41 (Saajaksi Vatado ry)

 

Leave a Reply