Vatadon loppusyksyn ohjelmisto

Vatado on aloittanut syyskauden elokuussa, ja nyt on takana jo reilu parikymmentä treeniä uusilla harjoittelupaikoilla. Vaikka joulu, ja sen tuomat tauot, on vielä kaukana, on syytä avata hiukan tulevan talven harrastuspäiviä ja erikoisjärjestelyitä lomien aikaan:
Syysloma, viikko 42: Treenit pidetään normaalisti koko syyslomaviikon ajan. Harrastetaan siis maanantaisin Aviapoliksessa, keskiviikkoisin Rajatorpassa, ja perjantaisin Hämeenkylässä.
Peruskurssille on myönnetty lupa tulla myös perjantain “ylempien” treeneihin lokakuun jälkeen. Vielä lokakuun ajan peruskurssin harrastuspäivät ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin, mutta pe 1.11.2019 lähtien peruskurssi voi osallistua vapaasti myös Hämeenkylän (Tuomelan koulun) harjoituksiin.
Vatado aloittaa joulutauon perjantain 20.12.2019 treenien jälkeen, ja jatkaa harjoituksia keskiviikosta 8.1.2020 alkaen. Kyseisen ajanjakson aikana ei treenejä ole, lukuunottamatta kahta perjantaita, jolloin järjestetään vapaaehtoiset jouluhöntsät. Jouluhöntsät järjestetään perjantaina 27.12. & pe 3.1. ja tärkein ajatus höntsissä on, että päästään heti joulun jälkeen liikkumaan – eikä jumiuduta sohvan nurkkaan pariksi viikoksi.
 Vatado järjestää myöhemmin marras-joulukuussa pikkujoulut, joihin jokainen Vatadon harrastaja, myös peruskurssilaiset, ovat ehdottoman tervetulleita! Äänestys pikkujoulupäivästä on vielä auki. Oman äänensä voit käydä antamassa Doodle-kyselyyn, johon pääset oheisesta linkistä: https://doodle.com/poll/fwhenqcu9u45u37f . Hallitus tulee myöhemmin lokakuun aikana julkistamaan pikkujoulujen ohjelman, sekä päivän.
Pikkujoulujen lisäksi Vatadolla on tyypillisesti joulutaukoa edeltävässä treenissä otettu harjoitukset rennommin, ja ohjelmassa on ollutkin perinteisen Taekwondon sijaan erilaisia pallopelejä. Nuo pallopelit järjestettänee tänä vuonna perjantaina 20.12. Tuomelan koululla, mutta tästä infotaan harrastajia myöhemmin joulukuun alkupuolella.
Syksyn vyökokeiden aikataulua ei ole vielä julkistettu. Vyökokeet tullaan järjestämään marras-joulukuun vaihteessa erikseen sovittavana ajankohtana. Vyökokeet järjestetään varsinaisten treenien paikalla, ja muilla kuin kokeeseen osallistujilla ei tuolloin treenejä ole. Seuraa seuran tiedotusta, sekä Vatado.orgia!