Villelle 1.Dan!

Vatadon harrastaja Ville Reponen on suorittanut lauantaina 7.12.2019, ensimmäisen asteen mustan vyön 1.Dan. Koe järjestettiin Vihti Taekwondon tiloissa Nummelassa, ja se oli osa Sim UU:ta. Sim UU on Mestari Ko:n kehittämä ajatusmalli siitä, että kaikki taekwondon harrastajat voivat olla yhtä suurta perhettä, välittämättä seurarajoista. Tällä perheajatuksella pidettiin myös lauantain koe, ja mukana oli 19 vyökokelasta viidestä eri seurasta.
Vyökokeessa testattiin perustekniikkaosaamisen lisäksi myös itsepuolustustaitoja, askelotteluita, Taekwondo-ottelua, sekä Poomsaeta. Koe päättyi murskausnäytökseen, jossa jokaisen kokelaan tuli murskata vähintään yksi itse määritelty lautatyyppi jalalla, sekä kädellä. Villen murskauslautavalintana oli 18mm paksu kuusi.
Ennen ensimmäistä Dan-arvoa, Ville on voittanut kertaalleen Suomen Liigan Taekwondo-ottelussa (alle 74kg) vuonna 2016, sekä ollut SM-toinen (alle 80kg) vuonna 2017. Ville toimii myös seuramme puheenjohtajana.
Kokeen vastaanotti Sabumnim Jani Dillström 4.Dan

villen1danyhteiskuva

 

 

villejadille07122019

Seura onnittelee Villeä hienosta saavutuksesta!