Vatadon treenitauko jatkuu

Vatado jatkaa AVI:n ohjeistuksien mukaisesti treenitaukoa helmikuulle. AVI:n eilen, 21.1.2022, tehty päätös ennakko-odotusten mukaisesti jatkaa voimassa olevia rajoituksia, ja täten myös Vatadon kevätkauden aloitus venyy.

Harrastuksien venymisen lisäksi Vatado myös myöhäistää peruskurssin alkamisaikaa maaliskuun alkuun. Tarkka päivä tulee olemaan maaliskuun ensimmäinen maanantai, eli 7.3.2022. Lisätietoja kurssista saatavissa kotisivujemme Peruskurssi -osiosta.

Ohessa vielä AVI:n viimeisin ohjeistus liikuntapaikoille:

“Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella tiettyjen liikunta-, virkistys- ja vapaa-ajan käytön tilojen sulkumääräystä ajalle 25.1.-7.2.2022 nyt voimassa olevan päätöksen päättyessä 24.1.2022.”

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.