Syksyn aikataulu on saatu valmiiksi

Vatadon hallitus yhdessä ohjaajien kanssa on saanut sovittua tulevan syksyn ja alkutalven harjoitusaikataulun.

Syyskausi 2022 starttaa maanantaina 15.8.2022 klo: 19.30. Suurin muutos kuluneisiin vuosiin nähden on uudet harjoitusaikamme. Vastaisuudessa harjoitusaikamme on tunnin, entisen 1.5 tunnin sijaan. Toivomme muutoksen vaikuttavan positiivisesti harrastajien harjoittelumääriin.

Syksystä lähtien harjoitteluaikataulumme on seuraava:

  • Maanantaisin 19.30 – 20.30
  • Keskiviikkoisin 19.15 – 20.15
  • Perjantaisin 18.00 – 19.00

Syksyn peruskurssin aikataulutus on myös saatu lukittua. Uusi peruskurssi alkaa syyskuun alussa, maanantaista 5.9.2022 lähtien. Harjoitukset järjestetään viime vuosista totutusti, eli yhdessä värivöiden kanssa (sali jakaen) maanantaisin ja keskiviikkoisin. Osallistuminen perjantain harjoituksiin avataan peruskurssilaisille noin 2kk harjoittelun jälkeen kun lajin alkeet ja etiketti on opittu. Tästä informoidaan tarkemmin vielä harjoituksissa.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.