Alempien vöiden vyökokeet Ma 27.11.

Maanantaina 27.11. järjestetään alempien vöiden vyökokeet Vantaankosken koululla klo:19.00 alkaen. Vyökokeeseen voivat osallistua kaikki ne, jotka ovat saaneet pääohjaajan hyväksynnän kokeeseen osallistumiseen. Kaikki peruskurssilaiset ovat tervetulleita kokeeseen, he eivät erillistä kutsua tarvitse.
Vyökoe alkaa tasan kello 19.00, saavu siis ajoissa paikalle. Erillisiä alkulämpöjä, tai venyttelyjä ei ole vaan jokainen kokelas vastaa niistä itse. Kokeessa noudatetaan Taekwondon etikettiä tarkasti, jätetään siis kaikki ylimääräinen häröily ja puhe pukukoppiin ennen saliin saapumista!
Vyökoe kestää noin puolitoista tuntia, päättyen uusien vöiden jakamiseen noin klo: 20.45
Tsemppiä kaikille illan kokeeseen!

 

 

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Latest Comments

No comments to show.