Joulukuun aikataulu

Vatadolla ei ole treenejä tänään maanantaina (4.12.), eikä keskiviikkona (6.12.) koulun oman käytön ja Itsenäisyyspäivän vuoksi. Treenit jatkuvat jälleen normaalisti perjantaina 8.12. klo:18.30-20.00
Syksyn harjoitusvuoroja on jäljellä enää tulevan perjantain lisäksi ensi viikon maanantai (11.12.2017), jolloin on luvassa tuttuun tapaan erilaisia pallopelejä ja naposteltavaa. Harjoituksissa ei siis ole Taekwondoa, vaan yhteistä hauskaa muun muassa jalkapallon, sählyn ja koripallon merkeissä. Pukeutuminen treeneissä on kuitenkin tutusti dobok, ja pelit suoritetaan paljain jaloin. On myös mahdollisuus käyttää taekwondokenkiä, mikäli sellaiset omistaa.
Vatado järjestää pikkujoulut harrastajilleen lauantaina 9.12. klo:13.00 alkaen. Luvassa on muun muassa Rush-trampoliinipuistoa ja syömistä. Seura on luvannut kustantaa harrastajien trampoliinipuiston, mutta ruokailut olisi tarkoitus jokaisen kustantaa itse. Lisätietoja ja ilmoittautuminen ohjaajille tai Vatadon Facebook-sivulle keskiviikkoon 6.12. mennessä.
Hyvää Itsenäisyyspäivää ja rauhallista joulun odotusta kaikille!

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Latest Comments

No comments to show.