Loppukevään harjoitusaikataulu

Vatadon loppukevään harjoitteluaikataulu on saatu lukittua. Vantaankoskella järjestetään totutusti harjoituksia maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin 17.5.2019 saakka. Viimeisen perjantain ohjelma on tuttuun tyyliin spesiaali, jolloin pelaillaan ja tehdään kaikkea kivaa yhdessä. Muistetaan kuitenkin laittaa dobok päälle, treenien ohjelma on kuitenkin rakennettu pallopelien ym. ympärille.
Perjantain kevyemmän harjoittelun jälkeen siirrymme Rajatorpan kalliosuojaan harjoittelemaan juhannukseen saakka. Olemme varanneet Rajatorpasta tatamin maanantaisin klo. 19.00 – 20.30 väliseksi ajaksi. Rajatorpan vuorot ovat siis 20.5., 27.5., 3.6., 10.6. & 17.6.
Rajatorpan vuorojen jälkeen, juhannuksena, siirrymme ansaitulle, noin kuukauden kestävälle, kesälomalle. Kesäloman aikaan järjestämme satunnaisesti joitakin tapahtumia beachvolleyn, puistopoomsaen, tai puistofutiksen merkeissä. Näistä tapahtumista tulee viestiä Vatadon Whatsapp-ryhmään, joissa kartoitetaan osallistujien määrä kyseisinä ajankohtina. Treenit on yleensä järjestetty jos mukaan on saatu 4-6 osallistujaa.
Syyskausi starttaa kesätauon jälkeen elokuussa. Tulemme julkistamaan syksyn 2019 ohjelman ja harjoituspaikat kesällä juhannuksen aikoihin.