Vatado ry:n vuosikokous

Vatado järjesti maanantain 18.3.2019 harjoitusten yhteydessä vuosikokouksen jossa summattiin kulunut vuosi, ja katsottiin tulevaan syksyyn ja sen haasteisiin.
1§ Kokouksen avaus
 • Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 19:12
2§ Läsnäolijoiden toteaminen
 • Todettiin, että kokous on laillinen ja päätösvaltainen. Kokous on kutsuttu koolle 14vrk ennen kokouksen ajankohtaa ilmoittamalla siitä urheiluseuran some-kanavissa, sekä harjoituksissa harrastajille henkilökohtaisesti.
 • Todettiin läsnäolijat. Hallituksen pj toimi kokouksen puheenjohtajana, ja sihteerinä toimi Harri.
3§ Kuluneen kauden yhteenveto
 • Kulunut vuosi 2018 on ollut Vatadolle hyvä. Uusia harrastajia ollaan saatu monia, ja monet ovat jatkaneet harrastusta myös peruskurssin jälkeenkin. Aiemmilta vuosilta on tuottanut haasteita saada harrastaja pystymään seurassa peruskurssin ja keltaisen vyön jälkeen.
4§ Vuosi 2019 ja sen haasteet
 • Nykyinen harjoittelupaikka, Vantaankosken koulu, tullaan purkamaan kesän 2019 aikana. Tämä tuo Vatadolle haasteen etsiä vähintään samankokoinen tila, jotta harjoittelua voidaan jatkaa myös tulevana syksynä
 • Uuden paikan löytämisessä on kaksi haastetta. Vatadosta on muodostunut Länsi-Vantaan alueen Taekwondoseura, jollaisena se myöskin haluaa pysyä. Toinen haaste on löytää alueelta sellainen toimitila, jonka vuokrauskulut olisivat mahdollisimman alhaiset, etteivät harrastajien kausimaksut nousisi kovin paljon.
5§ Kesän 2019 harjoittelu
 • Vatado lopettaa varsinaisen kevään harjoittelujaksonsa Vantaankoskella perjantaina 17.5.2019.
 • Jatkamme kuitenkin harjoittelua Rajatorpan kalliosuojassa viitenä maanantaina tuon jälkeen.
 • Kesätauko on juhannuksesta elokuun alkuun. Tuona aikana järjestetään satunnaisia pallopelejä tms. Variston alueella maanantaisin, mikäli osallistujia riittää ja kelit sallivat. Viikkokohtaisista tapahtumista tiedot tulevat Vatadon Whatsapp -ryhmään
6§ Tulevan talven (2019-2020) harjoittelupaikka
 • Tulevan syksyn ja talven harjoittelupaikat ovat vielä auki. Vatado on hakenut Vantaan kaupungilta apua tähän, ja toivoo saavansa vastauksia juhannukseen mennessä.
 • Toiveena olisi saada vastaavanlainen koulun liikuntasali käyttöön myös tuleviksi kausiksi. Ensisijaisena hakualueena olivat Martinlaakso, Kaivoksela, Myyrmäki, sekä Rajatorppa.
7§ Tulevan hallituksen koon määritys
 • Hallituksen jäsen Jari ilmoitti ennen kokousta jättäytyvänsä hallitustyöstä kuluvan kauden lopussa.
 • Päätettiin, että hallituskokoa voidaan kasvattaa nykyisestä 1-3 jäsenellä, mikäli innokkuutta hallitustyöhön ilmenee.
8§ Hallituksen jäsenten valinta
 • Aiemmasta hallituskaudesta työssään jatkavat Ville, Harri, Jani, Iisko, Marco, sekä Mike.
 • Uusia hallituslaisia ovat Niilo, Elsa, sekä Jussi
 • Todettiin, että tuleva hallitus on 9 hlön suuruinen. Hallituksen järjestäytymiskokous järjestetään erikseen ilmoitettavana ajankohtana, jossa äänestetään puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin, rahastonhoitajan ja peruskurssivastaavan tehtävistä.
9§ Muut asiat
 • Päätettiin, että alempien värivöiden ja peruskurssin vyökoe järjestetään pääsiäisen jälkeisenä maanantaina 29.4.2019 klo: 19.00 alkaen. Peruskurssilaisilla on automaattisesti kutsu kevään vyökokeeseen, mutta muiden on lupa kysyttävä joltakin seuran mustalta vyöltä (Jani, Iisko, Marco).
10§ Kokouksen päättäminen
 • Kokous päätettiin klo 19:31