Sim UU -leirille ilmoittautuminen

Vatado on myös mukana toukokuun alussa pidettävällä Sim UU -leirillä. Leiri pidetään tänä vuonna Klaukkalassa.
Ilmoittautumiset tapahtuvat seurakohtaisesti, joten Vatado on avannut tätä varten Google Forms- ilmoittautumislomakkeen. Täytäthän tietosi oheisen lomakkeen kautta, ja maksa ilmoittautumismaksu 55e / 60e heti ilmoittautumisen jälkeen.
Huomaathan, ettei pelkkää sunnuntain treeniä voi valita, vaan silloin on maksettava koko leirimaksu 60e.
Leiri on suunnattu vähintään vihreän vyön (6.kup) omaaville lapsille ja vähintään keltaisen vyön (8. kup) omaaville nuorille ja aikuisille (yli 12v.)
Keltaisen tai keltavihreän vyön (8-7 kup) omaaville alle 13-vuotiaille taekwondokoille järjestämme yhden oman harjoituksen lauantaina myöhemmin tarkennettavana ajankohtana. Harjoitus on maksuton, ilmoittautumiset samalla lomakkeella kuin muutkin ilmoittautumiset.
Ilmoittautuminen tapahtuu täältä
Leirikutsun voit katsoa täältä