Vatadon kotisali muuttuu!

Vatado ry on saanut uudet tilat Vantaan kaupungilta tulevalle harjoittelukaudelle. Viime vuosina tutuksi tullut Vantaankosken koulu on saanut purkutuomion, ja edessä olikin uuden harjoittelupaikan metsästys. Alueen suuren kysynnän vuoksi, emme valitettavasti saaneet aivan sitä mitä haimme, mutta harjoitusajat saimme suhteellisen hyvin pitämään, jottei harrastajille tulisi aikataulujen kanssa suurempia haasteita.
Tulevat harjoittelupaikkamme ovat Ammattiopisto Varian Aviapoliksen liikuntasali, Tuomelan koulun liikuntasali Hämeenkylässä, sekä Rajatorpan koulun liikuntasali.
Aviapoliksen treenit järjestetään maanantaisin klo: 18.00 – 20.00, Rajatorpan koulun harjoitukset keskiviikkoisin klo: 19.30-21.00 ja Tuomelan koulun harjoitukset perjantaisin klo: 19.00 – 20.30.
Uusien harjoittelupaikkojen ansiosta, treenaustilat ovat aiempaa suuremmat ja modernimmat. Lisäksi esim. joulun aikaan ollut noin kuukauden pituinen treenitauko tulee jäämään historiaan, sillä uusissa tiloissa voimme harrastaa normaalisti joulun ja uudenvuoden ylitse (pl. 25.12., 1.1. & 6.1.).
Syyskausi starttaa uusissa tiloissa maanantaina 12.8.2019 ja päättyy keväällä, 29.5.2020