Hallituksen kokous 7/2019

Vatado ry:n hallitus kokoontui eilen, tiistaina 16.7.2019, pohtimaan tulevaa syyskautta, ja myös tulevaa vuotta ylipäänsä. Asialistalle oli kertynyt asioita paljon, mutta päätöksiä saatiin tehtyä hyvässä yhteisymmärryksessä, joten odotettavissa onkin, että syyskausi päästään aloittamaan heti täysillä ilman suurempia ihmettelyjä kauden tavoitteista.
Ohessa osa päätöksistä pähkinänkuoressa;

– Tuleva syyskausi starttaa maanantaina 12.8.2019 Varian ammattiopiston liikuntasalissa klo: 18.00. Maanantain treenit ovat jälkeen kaksituntiset, joista peruskurssi on mukana omassa ryhmässään ensimmäiset 1.5h, jonka jälkeen yleisryhmä (viikosta riippuen pelkät sini-puna-mustat) ottavat koko salin haltuunsa omia juttujaan varten.

– Peruskurssin startti on maanantaina 2.9.2019 klo: 18.00 samaisella Varian ammattiopistolla. Tulevan kurssin aikatauluihin tehtiin pieni poikkeus aikaisempiin vuosiin nähden, ja treenejä on kurssilla tulevaisuudessa maanantaisin ja keskiviikkoisin, entisen perjantain treenin sijaan.

– Treenien sisältöä tullaan muuttamaan yleispuolella tulevalle kaudelle hiukan. Keskiviikolta tutut ottelutekniikka ja potkutreenit tullaan siirtämään maanantaille, ja perustekniikkatreenit vastaavasti keskiviikolle. Perjantaisin on jälleen luvassa yleis- ja itsepuolustustreenit. Tätä muutosta ei ole vielä kuitenkaan vielä täysin lyöty lukkoon, joten se voi palata vielä alkuperäiseen. Katsotaan, miten homma toimii sitten käytännössä.

– Treenien vetovastuukaavake tulee taas tulevalle kaudelle käyttöön. Ns. ylempiä vöitä on seurassamme melkein kymmenen, joten jokaiselle heistä tulee treenin veto noin kerran kolmeen viikkoon. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Ohjaajat & hallitus huolehtivat, että ohjaajat ja illan ohjelma on aina selvillä ennen treenien aloitusta – kuin myös se, että ohjelmat nivoutuvat yhteen toisiin treeneihin, vaikka ohjaaja vaihtuisikin.

– Tavoitteena on ottaa Länsi-Vantaan lisäksi myös Keski-Vantaa haltuun. Markkinointia tullaan lisäämään Aviapoliksen, Pakkalan, Tammiston ja Koivuhaan alueilla sekä niiden ympäristöissä. Markkinointiin on budjetoitu astetta enemmän rahaa tulevalle syksylle, kuin mitä oli viime vuonna.

– Tulemme edistämään kisaryhmiä aiempia vuosia enemmän. Vuoden 2017 jälkeen kilpailukartalle on tullut Vatadon kokoinen pieni kupru, joka aiotaan tulevalle kaudelle paikata. Kilpailuryhmiä aiotaan perustaa niin poomsae- kuin ottelupuolellekin, ja heidän harjoitusohjelmaansa tehdään muutos aina 2 viikkoa ennen kilpailun ajankohtaan. Ryhmässä keskitytään viimeiset 14vrk ainoastaan viimeisen kisakunnon löytämiseen, ja tekniikan hiomiseen. Syksyn ensimmäinen tulikaste on Porvoo Open lokakuun 12.päivänä.

– Joulun aikaan Vatado pitää pienen tauon, mutta edellisvuosia pienemmän. Treenejä jatketaan jouluun asti siten, että viimeiset treenit ovat pe 20.12., kuitenkaan tuota edeltävänä keskiviikkona 18.12. ei ole treenejä koulun oman käytön vuoksi. Joulutauon aikaan on mahdollisuus osallistua myös kinkunsulatustreeneihin pe 27.12., sekä pe 3.1. Virallinen kevätkauden avaus tapahtuu ke 8.1.2020.

– Seuran kassa näyttää vuoden aikaan nähden hyvältä. Tulemme hankkimaan tulevalle kaudelle lisää pistereita, isoja patjoja, ja panssari & kypärä inventaarion jälkeen tehdään päätös myös niiden lisähankinnoista. Tarkoituksenamme olisi kuitenkin kasvattaa varusteiden määrää siten, että voimme pitää jokaisessa treenissä (3 eri toimipistettä) sellaiset treenit kuin haluamme, varusteista välittämättä tai niitä erikseen kantamatta. Poislukien panssarit & kypärät, jotka kaikki pidetään samassa paikassa, Varian ammattiopistolla.

– Vahvistettiin harrastemaksujen suuruus. Peruskurssin maksu 80e sisältäen harjoitukset kauden loppuun asti (31.12. / 31.5.). Lisäksi peruskurssin lopuksi vyökoe 40e sis. taekwondopassin, sekä uuden vyön. Harrastepuolella kausimaksu on 100e / puolivuotta (1.8.-31.12. / 1.1.-31.5.). Kesämaksut (1.6.-31.7.) ilmaiset kevään maksun maksaneille. Vyökokeet maksavat 25/30 euroa, riippuen onko kyseessä natsakoe vai uuden vyön saavuttaminen. Dan-kokeet yhteistyössä muiden seurojen kanssa. Hinnoittelu dan-kokeen järjestävän seuran hinnaston mukaisesti, alkaen 100e.