Pikkujoulut lauantaina 19.12.2015

Vatado järjestää harrastajilleen pikkujoulut lauantaina 19.12.2015.
Ohjelma on rakennettu niin, että ensiksi menemme keilaamaan Flamingon BowlCircukseen, jonka Vatado on luvannut maksaa. Mikäli joillakin on tarvetta vuokrakengille, ne täytyy kustantaa itse (2-3e/pari). Keilauksen jälkeen on luvassa ruokailu, jonka jokainen osallistuja kustantaa itse. Ruokailu on ajateltu toteutettavan Jumbon Classic Pizzassa, mutta tästä voidaan sopiva vielä erikseen osallistujien kesken keilailun lomassa.
Ruokailun jälkeen on omatoiminen siirtyminen Myyrmäessä sijaitseville saunatiloille, jossa on luvassa Janin tietovisa, sekä rentoa yhdessäoloa ja saunomista. Saunatiloihin on mahdollisesti tulossa myös jotain pientä purtavaa ja juotavaa.
Tilavuokrasta ym. saunatiloilla tapahtuvasta ohjeistoiminnasta Vatado ei pyydä osallistujilta erillistä korvausta.
Pikkujouluihin ei tarvitse erikseen ilmottautua, riittää että saapuu kokoontumispaikkaan ajoissa.
Pikkujoulukutsu oheisesta liitteestä:     Pikkujoulut_2015

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Latest Comments

No comments to show.