Peruskurssin harjoitusajat

Peruskurssi harjoittelee tulevan syksyn seuraavanlaisella harjoitusaikataululla:
Maanantaisin 19.00 – 20.30
Perjantaisin 18.30 – 20.00
Keskiviikon otteluharjoituksiin on mahdollisuus tulla mukaan marraskuussa kun lajin perusteet ja etiketti on omaksuttu. Tarkka päivämäärä tarkentuu lokakuun aikana. Lisätietoja ohjaajilta.
Syksyn vyökokeet järjestetään itsenäisyyspäivän aikoihin, marras-joulukuun vaihteessa. Tarkkaa päivää ei ole vielä sovittu, mutta viikonpäivä tulee olemaan tutusti maanantai. Vyökoe järjestetään harjoitusten tilalla Vantaankosken koululla klo:19.00 alkaen. Vyökokeisiin vaaditaan vähintään 15 harjoituskertaa (treenivihko), tai erillisellä pääohjaajan hyväksynnällä. Tarkempia infoja ja vyökoevaatimuksia voi kysellä ohjaajilta harjoituksen yhteydessä/jälkeen.
Vielä tämän alkuviikon voi tilata Dobok-harjoitusasun seuran kautta. Tilaus laitetaan eteenpäin keskiviikon (ylempien vöiden) harjoitusten jälkeen, jonka jälkeen harjoituspuku on hankittava itse omia hankintakanavia pitkin. Ohjaajat osaavat neuvoa tarvittaessa liikkeitä, joista pukuja voi käydä koittamassa tai hankkimassa.

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Latest Comments

No comments to show.