Harjoitusmaksujen maksamisesta

Syyskausi on taas edennyt siihen vaiheeseen, että olisi aika tarkastella syksyn harjoitusmaksuja. Värivöillä ja pidempään harrastaneilla maksu on tuttuun tapaan 100e. Peruskurssilaisilla syyskauden hinta on 80e.
Harjoitusmaksut sisältävät harjoitukset vuoden loppuun saakka.
Maksut tulee osoittaa Vatado ry:n Nordean tilille; FI51 2287 1800 0191 41
Huom! Vatadolla ei ole käytössä viitenumeroita, joten onkin tärkeää että jokaisessa maksussa on ilmoitettuna harrastajan nimi sekä maksun tarkoitus. Esimerkiksi Matti Meikäläinen, harjoitusmaksu syksy 2017.
Mikäli olet tilannut seuralta muita tuotteita, esimerkiksi harjoitusasun, voidaan ne maksaa harjoitusmaksun kanssa samaan aikaan. Tällaisissa tapauksissa maksun viestikenttä voidaan pitää samana, mutta maksun loppusummaa muutetaan tuotteita vastaavaksi. Rahastonhoitajamme osaa odottaa maksuja, joten hän pystyy yhdistämään maksetut laskut oikeisiin tuotteisiin.
Syksyllä tehdyn pukutilauksen hinta on 39e. Hinta sisältää puvun mukana tulleen valkoisen vyön.
Vielä selvennyksenä:
Peruskurssilaisen, joka tilasi syksyllä harjoitusasun itselleen, syyskauden maksut ovat 119e.
Pidempään harrastaneen, pukutilauksen tehneen, harrastajan syyskauden maksut ovat 139e.

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Latest Comments

No comments to show.